Online event €6,50

WAT MET UW TICKETS

Indien u John Sellars, Kate Kirkpatrick of Hugo Mercier aan het werk wil zien, kan uw ticket voor de Nacht van de Vrijdenker worden omgezet naar een ticket voor deze online avond en wordt het resterende bedrag teruggestort.

 

TERUGBETALING

 

We geven u graag twee opties voor uw ticket(s)

  • U bent graag van de partij tijdens de online filosofie avond op 13 november? Check! Wij betalen uw ticket(s) voor de fysieke sessies op 14 november terug, min de ticketprijs van €6,50 voor de online sessie en min de reservatiekost van €1 per sessie. Indien u een dagpas kocht, bedraagt de eenmalige reservatiekost €2. Wij bezorgen u dan later de link van het online event. 

 

  • U past liever voor de online filosofie avond? Geen probleem! Wij betalen uw ticket(s) voor de fysieke sessies op 14 november terug min de reservatiekost van €1 per sessie. Indien u een dagpas kocht, bedraagt de eenmalige reservatiekost €2.

 

Online filosofiefestival – praktisch

 

Als u tickets heeft voor de online avond, krijgt u even op voorhand een Zoom-link via e-mail. Inloggen kan vanaf 19:00, om 19:30 begint de eerste lezing. Er is ruimte voor interactie en vragen uit het publiek.

Aan alle tickethouders van deze editie bieden wij volgend jaar een (voordelige) voorverkoop aan.
Hiervoor krijgt u zodra het zover is persoonlijk een mail.

 

We kunnen u alvast vertellen dat Nacht van de Vrijdenker 2021 op zaterdag 20 november zal plaatsvinden.