Filosofiefestival Nacht van de Vrijdenker brengt een wervelwind aan inzichten en ideeën die je geest stimuleren, opent nieuwe perspectieven en biedt verdieping op het scherpst van de snee. Ontregelend en ontwarrend. En u als nieuws- of leergierige denker een optimale avond te bieden: virusveilig.

 

Als ideeënfestival willen we een forum zijn voor uitdagende, taboedoorbrekende ideeën die korte metten maken met clichés en dogma’s. Filosofen, wetenschappers en opiniemakers gaan in op belangrijke maatschappelijke, wetenschappelijke en filosofische uitdagingen. Samen bieden ze je een andere kijk op hedendaagse kwesties en laten je de wereld in een ander daglicht zien.

 

Deze editie zal een tikkeltje anders verlopen dan andere jaren, het is dan ook 2020. We planden een Nacht met sprekers dichter bij huis, het wordt intiemer en kleinschaliger. Coronaveilig, dat spreekt voor zich, maar vooral nog steeds een wervelwind aan ideeën en toonaangevende denkers die samenkomen rond de belangrijkste uitdagingen en vraagstukken van nu.

 

Extra toegevoegd aan het programma is een online openingsavond, op 13 november, de Nacht voòr de Nacht met drie internationale sprekers.Deze sessie zit inbegrepen in uw ticket van de Nacht zelf. Kan u er niet bij zijn op zaterdag, maar bent u wél geïnteresseerd in deze lezingen via Zoom? Dan is het mogelijk om apart hiervoor een ticket te bestellen.

 

Onze prioriteit is er samen een onvergetelijke avond van te maken, en in diezelfde beweging de veiligheid van iedereen verzekeren. Daarom dat we er deze editie voor kozen om aparte tickets per lezing aan te bieden. Je stelt jouw eigen programma samen door te kiezen uit de verschillende lezingen. Per lezing kan je tickets kopen en indien je 5 of meer lezingen onwijs interessant vindt, kies je best voor een dagpas. Hiermee selecteer je nog steeds welke lezingen je wil bijwonen, maar aan een voordeliger tarief.

een organisatie van

Vooruit.png
Vermeylenfonds.png

met de steun van